maanantai 22. marraskuuta 2010

linssilapsi

Joskus tulin väsänneksi raidetangon suojakumista ja Kievin 80 millistä sellasia vastineita tälle lenbabylle. ne jäi kuitenkin käyttämättä. Varmaankin kolhon rakenteensa takia.
Aatos jäi kuitenkin itämään ja kun Digitarvikkeessa sattui olemaan tuollainen kakkosversion lensbeibi tarjolla niin tulin tarttuneeksi tilaisuuteen ja lunastin sen pois kuleksimasta.

Tämä ostamai yksilö on alunperin tarkoitettu pentaxiin. No sehän ei haitannut sillä nyt saan sen kiinni filkkarunkoon ja sovitteella tietty myös tikitaaliin. Tilasin samointein kiinasta af-adapterin jolla saa tuon kameran piippaamaan kun tarkennus alkaa olla sielläpäin. Kätevä ominaisuus ainakin aukolla 2 kuvatessa. Jostain syystä lapsi ei kuitenkaan istu ihan saumattomasti tuohon sovitteeseen vaan siinä on aavistuksenomainen klappi, mikä sinällään ei haittaa käyttöä millään tavalla. Tuohon pentaxin runkoon tuo lensbaby istuu nätisti, samoin molemmat PK-EOS sovitteet mitä mulla on toimii pentaxin lasien kanssa ihan mallikkaastiIsoimmalla aukolla efekti on aika hurja, nelosella ja viis.kutosella jo sitten paljon maltillisempi.
Ei kommentteja: